Photo a day 6: Makes you smile


Ja något som får mig att både le, skratta, gråta bli tokig på är våran katt, Ludde. Oftast minns man bara det positiva, men våran katt är väldigt speciell så vi minns nog mest alla hans knasigheter, men det får jag ta i ett annat inlägg för idag ska det handla om leenden.

Senast som idag så fick jag mig ett gott skratt av honom (men samtidigt börjar man undra hur det står till där uppe hos honom) då han är extremt fixerad av vattenkannan som jag har att vattna blommorna med. Han vägrar att dricka vattnet som han har i sin vattenskål utan mycket hellre dricker smutsigt vatten i en vattenpöl utomhus. Men när jag vattnar blommorna ska han ALLTID dricka ur den vilket jag brukar tillåta honom ibland så han får i sig lite friskt vatten ibland.

Så idag följde han vattenkannan med blicken och var djupt fokuserad på den, så han la inte märke till att det kom en vägg som han gick rakt in i.. Ja vad ska man säga, skratta eller gråta.. jag skrattade!

Jag har valit ut några bilder (gick inte att bara välja en bild) på Ludde där man inte kan låta bli att dra på mungiporna av hans miner och sovställningar som är lite...udda.

I vårat förra hus när Ludde var på bushumör la han sig uppe på garageporten, och det är just hans min som får mig att le "Vaddå, jag har inte gjort något, jag får faktiskt ligga här!"


"Om jag sover räv och lägger mig som om jag ger mig och ser söt ut, kanske matte förlåter mig för att jag klättrade i gardinen tidigare!"


"Vaddå, det är visst skönt att ligga såhär och sova!"


"Tjena gullet!"

Om du redan nu är nyfiken på morgondagens utmaning kan du klicka här för att kolla.

Kommentarer
Postat av: Michaela

Haha vilken sötis!!

2012-01-21 @ 14:13:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0