Semesterkassan spräckt

Igår åkte vi till Halmstad för att köpa en gardinstång och handla lite mat. Vi kom visserligen hem med det, men det blev lite annat oxå. En ny toastol, nytt handfat och en ny spegel. Semesterkassan är spräckt!! Jag som inte ens har börjat min semester..
Men oj vad fint det kommer bli inne på gästtoan.

Imorgon är sista dagen jag jobbar, sen har jag semester i tre veckor, jippi!!

Bröllop i Örebro

Bröllopet i Örebro var stiligt och fint.
Brudens klänning är så snygg att jag själv kan tänka mig någon liknande den dagen jag ska gifta mig :)


Den fina bröllopsklänningen
Brudgummen är polis och hans kollegor var med för att fira.


Bruden och jag


Brudgummen och Petter (min blivande man)

Tiden springer iväg

Tiden bara rinner iväg när man har roligt!

Bröllopet i Örebro var vackert (bilder kommer senare) och brudens klänning är så fin så nu är det min dröm bröllopsklänning =)

Appropå bröllop så tappade Petter sin förlovningsring i havet tidigare i veckan, så nu ligger den på havets botten.  Vi skojade om att vi kanske ska ta och gifta oss nu istället eftersom Petter ändå måste köpa en ny ring, men nä, det får vänta ett tag till. Kanske att vi smälter ner min ring och gör något roligt utav det och att vi köper två nya ringar istället, men vi får vänta och se vad de från försäkringen säger.

Var på Gekås igår trots att jag inte får lön förrän på tisdag. Bra med pojkvän som är snäll och lånar ut sitt kort med full lön på, haha. Dyrt blev det men hittade mååånga fina saker, bla en riktigt fin lampa till finbordet :)

Nu är det snart dags för mig att åka till jobbet.
Jobbar bara nästa vecka oxå, sen är det semester!!

Snart Örebro

Städat hela huset: check
Putsat fönsterna: check
Packat: halv check (har bara hunnit packa hälften än)
Lukat i rabatterna: check
Tvättat bilen: check
Visat hus/katt vakterna allt som behöver visas (hur man startar grillen mm): check
Ta bilen upp till Örebro: snart

Bada i vattenspridare

Datorn har strejkat i värmen så därför har det inte blivit så mycket bloggande. Rättare sagt så har laddaren gått sönder till datorn.. Nu har vi Petters jobbdator hemma till undsättning.

Igår var vi barnvakt åt min svägerskas barn så vi hade tre barn här hemma. En väldigt bra anledning att själv få springa igenom vattenspridaren :)
Det gick över förväntan att passa allithopa och Alfred den äldsta grät när han skulle ham för han ville stanna kvar och sova över. Jag tycker att det är ett bra betyg om något ;)

På lördag ska vi på bröllop i Örebro och vi hoppas på fint väder. Vi åker upp redan på fredagen så vi slipper vara helt döda efter bilfärden, sen stannar vi till måndag.
Nu ska jag och älsklingen in till stan för att handla det sista inför bröllopet, så som bröllopspresent och strumpbyxor till mig.

Pappa Kjell

Hade inte en tanke på vad det var för namnsdags namn igår, Kjell, pappa.
Eftersom jag inte såg det förrän idag så har jag inte satt någon blomma på hans grav, men det var ofta pappa sa att han inte ville ha några blommor. Bättre att hedra honom genom min tanke! Tänker på dig ofta pappa.
Ludde


Nej tack

Bollen var i våra händer, men vi valde att kasta bort den.

Det som var så nära igår handlade om ett hus som vi har kollat på och lagt bud på, men under utgångsbudet.
Efter mycket om och men, jämfört alla plus mot negativt så var det visseligen mer plus, med de på minus sidan vägde tyngre. Den tyngsta motiveringen till att vi inte köpte det fina huset är att vi kan få en skräddarsytt hus bara som vi vill ha det för ungefär samma pris. Dessutom så släpps det ett nytt tomt område i närheten inom kort. Det gäller bara att vara först där så man får tomten som man vill ha, den bästa tomten. Kanske ska campa en vecka i tält i området ;)

Precis efter att vi varit och kollat på huset och fått en snickares utlåtande blev jag självklart lite ledsen i ögat för det har varit så nära att vi har köpt det. Så när jag och älsklingen åkte för att handla mat efteråt så var jag som sagt lite nere och tänkte att jag blir nog lite gladare om Petter köper fina blommor till mig. Försiktigt försiktigt smög jag ner en bukett blommor i korgen som han bar på, så fick blommor av älsklingen haha.

Väldigt nära nu

Nu är det riktigt nära! Förhoppningsvis kommer vi fram till en lösning i eftermiddag, håller verkligen tummarna!!
Om vi är överräns så har jag en känsla över att det kommer gå väldigt fort, svisch svisch. Åååh vad jag längtar :)

I söndags kväll var vi ute och åt med Lisa & Kim, sen blev det minigolf. Vinnaren skulle köpa glass till alla, nej det var verkligen inte jag som vann, jag kom sist trots personligt rekord för min del. Älsklingen vann så han köpte glass till alla, utav mina pengar så det var snarare förloraren som fick betala.
Avslutade med en promenad på stranden till solnedgången. Så underbart fint!

SmultronSnart är smultrona redo att ätas upp!


Tom vs Ludde

För ett tagsen slog det mig att våran katt påminner väldigt mycket om katten Tom i Tom & Jerry, både till utseendet och till sättet.

          
De är gråa på ryggen och vita på magen. Visseligen är våran katt, Ludde mer vit på magen än vad Tom är.
Tom har vita tassar vilket Ludde oxå har, dock har Ludde hela vita ben.
Gemensamt är oxå att de är lite vita ansiktet, och någon som syns dåligt på bilden är att Ludde är lite vit på svanstippen, precis som Tom.

Till sättet var de mer lika när Ludde var yngre. Ludde ordagrant klättrade på väggarna där hemma, speciellt på fönsterramen mellan två fönster.
Petter kunde gå förbi Ludde när han låg på golvet, och rätt som det var så attackerade Ludde Petters ben och hängde sig fast där.. Ludde har även bitit och borrat klorna in i min arm, av ren reflex viftade jag på armen för att få loss honom, men nej han hängde kvar i min arm. Detta är några utav hans hyss som skulle kunna likna Toms hyss. Istället för musen Jerry busar Ludde med matte och husse.

Nu låter det som att vi inte alls har någon trevlig katt, men det har vi, bara väldigt....speciell.
Trots att det positiva sidorna precis leder över det negativa med Ludde så älskar vi honom ändå.

RSS 2.0