Tisdag

Då var det tisdag igen, oj oj vad tiden går fort. Snart kommer man vara pensionär om det ska fortsätta i denna takten...

Dagens sysslor är få vilket kan vara skönt ibland. Speciellt idag då jag städade hela huset igår, ja jag till och med dammsög i garderoberna, även berget med ren tvätt blev struket.
Så idag ska jag sooola för det sägs att det ska bli 25C varmt (tur att det lovade plusgrader för det hade varit kallt med de menade minusgrader). Jag är inte den som orkar ligga och pressa så länge så jag tänkte ta en paus med att klippa gräset (ett lättare sätt att sola på).
Nyheterna har utfärdat en klass 1 varning för lokal åska, hjääääälp!! Det är den ända nackdelen att bo vid kusten det är att det ofta åskar ute över havet, och bor man nära havet så blir det nära.
Ikväll ska jag på spira party. Jag hade ingen aning om vad det var och vet inte du heller så kan jag upplysa dig om att det är blomgrupper och inrednings grejer som säljs. Kommer säkerligen bli skojsigt! Dessutom så kommer vi få pyssla vilket jag tycker är roligt, men tyvärr aldrig gör själv.
Detta är mina sysslor för denna dagen.
Vad ska du göra idag?

Halv marathon

Nu har jag återhämtat mig från Göteborgsvarvet sen i lördags.

Det var en otrolig känsla att springa över mållinjen och veta att jag klarat av att springa ett halv marathon! Trots att jag knappt kunde gå strax efter mållinjen pga ont i knäna och blåsor under fötterna och framförallt min fotskada så kände jag att jag vill springa det nästa år igen. Vissa tycker nog att jag är knäpp som känner så, men det var så skönt att komma i mål och att jag vill uppleva det igen.


Innan loppet


Här har ni vinnaren Albert Kiplagat, Matebor som sprang på 01:00:52
Men som ni ser så leder jag på denna bilden, men tyvärr spurtade han ifrån mig..


Vinkande svärfar som kom i mål strax efter 2 timmar


Edmund i början av loppet


Här har Edmund gett upp efter att hans knä gått sönder. Trots promenad i slutet lyckades han få en bra tid för han sprang så fort stora delar av loppet.


Henrik som ser pigg ut efter 20km löpning


Glada amatörer, jag och Maja


Som vanligt så finns det alltid lustigkurrar som försöker vara roliga

Guess what

Jo jag sitter med läxa igen.

Gjorde ett litet sidospår på min läxa och skapade denna bildMin kärlek till älsklingen är glödande het!

Så typiskt

Jaha om tre dagar smäller det, då ska jag försöka ta mig runt Göteborgsvarvet som är på 21 km.
Skadade foten i början av året och den är fortfarande inte bra, men bättre som tur är. Går hos en sjukgymnast som hjälper mig att bli bättre i foten, höften och min arm, ja hela högersidan med andra ord (undrar om de kan göra något åt hjärnan oxå, den hade behövts smörjas upp)
Kände mig så bra jag kunde med tanke på foten och var laddad igår inför en löparrunda. Tänkte som omväxling springa en kortare runda på snabbare tid, men det skulle jag aldrig gjort!
La mig raklång på grusvägen och nu är hela jag uppskrapad.. Min första tanke när jag kände att jag hade ont i knät, jaha där rök loppet... gick en stund efter vurpan och det kändes bättre så jag sprang sista biten, men i ett lugnare tempo.
Så mitt högra knä är uppskrapat, mitt vänstra lår, vänster armbåge, båda handlederna, dessutom har jag lyckats skrapa mig på ovansidan av handleden på ena handen och på knogarna (fråga mig inte hur jag lyckades med det, för det har jag ingen aning om)
Idag är knät blått av blåmärken, men det kändes ok när jag tog en promenad imorse.
Sitter nu med lite läxa innan jag ska till jobbet för att jobba extra. Ena uppgiften är klar och den ser ut såhär

RSS 2.0