Grillat :)

Dagens dugga var riktigt svårt och det var jag inte ensam om att tycka.. Direkt efter duggan ville jag bara gräva min egen grav och hoppa ner självmant. En liten tröst är att det var svarsalternativ så har man en ofantligt tur så kan det ha gått bra, men det är inte så troligt.

Killen piggade upp mig med att grilla och det blev riktigt gott. Ett stort plåster på såren var att ett par kompisar kom och åt kvällsmat hos oss och berättade hur de hade det i USA.
Längtar redan tillbaka till USA trots att vi var där i våras. Får se hur det går att spara när man är student..


Andra duggan

Oj oj vad tiden går! Som jag skrivit ofta i bloggen den senaste tiden att det är mycket i skolan, det håller i sig nu oxå. Idag ska jag skriva på dugga nr två. Mellan de båda duggorna har jag haft två redovisningar, ingen lugn och ingen ro här inte. Nähe dags att återgå till pluggandet igen så jag förhoppningsvis får ett lika bra resultat denna gången som sist, men är tveksam för dessa kapitlen är krångligare och dessutom en repris på de första oxå.

Helgen kortfattat

Resultatet på duggan är avslöjad och jag är nöjd! :) Nu ska man "bara" klara av den andra duggan och tentan, OCH hela den andra kursen oxå.
Idag är det första seminariet, ska redovisa om Fritidsresor, vi undrar varje gång varför vi valde ett resebolag när det är så trist väder ute, för att läska oss och göra oss avundsjuka!? För pengar till resa har man inte direkt som student.. Avskyr att stå framme vid tavlan i en sal och redovisa, det som lugnar mig lite är att det är ett grupparbete så man slipper säga allt själv och jag har några andra att dela nervositeten med.
I lördags var jag och kollen i Göteborg för att hälsa på min svägerska och hennes kille. Besökte Liseberg för 5-kamp gånger 2 = 10-kamp :)
Vi var ute och åt, tanken var trerätters, men efter förrätt och huvudmål orkade vi inte med någon efterrätt så därför blev det tvårätters, gott gott var det!
På kvällen blev det bowling och ja hittade som vanligt inget klot som passade mig. Antingen var de för tunga med lagom tjocka hål för fingrarna eller så var de i rätt vikt men för trånga hål (läs bortförklaring) så därför gick det inte så bra, sist det kom jag inte iaf :)
Toblerone med Marie och inte tvärtom!

Nya blommor

På duggan idag kändes det helt okej,men hade väldigt gärna fått reda på resultatet på en gång. Bara till att vänta...
"Firade" att duggan var avklarad med att köpa blommor som jag planterade, så nu är här höst fint :)
Blommorna på altanen (altanen fick lite gräs på köpet när jag klippte det ser jag)
Välkomst blomma vid dörren för att välkomna gästerna
Både invändigt i huset men även utvändigt har halkat efter pga skolan, men tog ett ryck i vår lilla rabatt.
Nja behövdes rensas en aning...
Hade även köpt tulpanlökar så jag passade på att gräva ner dem. Det kommer bli fin fint när de vita, svarta och röda tulpanerna blommar till våren.
Såhär blev resultatet, fint och skönt att det blivit gjort. Nu slipper jag skämmas för grannarna.
Trimmern för jag köra med en annan dag.

Plugga till dugga

Sitter och pluggar in i det sista (ja klockan är 3.50) till duggan idag.
Man skulle ha haft fotografisktminne, tänk vad lätt det hade gått på alla proven, kunnat så mycket. För tänk så mycket man läser och hur lite som egentligen fastnar innanför pannan..skrämmande lite!
Luddes alldeles egna sätt att hjälpa mig att plugga på.

Ruggigt

Nu går vi mot mörkare tider, det blir bara kallare och kallare, brrr.


Plugga plugga plugga

Håller på att plugga ihjäl mig känns det som. Är sjukt mycket som ska göras denna veckan, nästintill omänskligt att hinna med. Tur att jag inte är en normal människa, jag ju trots allt på Planeten haha
(för er som inte vet så heter vägen Saturnus = att jag bor på Planeten)
All litteratur är på engelska och ett ämne som är helt nytt för mig, så jag uppfattar det hela som värsta grekiskan... :S jaja det är bara att lära sig grekiska upptill.

Besegrad av...

Wohoo! Nu har jag minsann fått upp farten på bloggen :) Hoppas innerligt att farten kommer hålla i sig!

Jag blir så trött på..... att det aldrig kan lära sig! Jag har försökt med allt!! Jag har tjatat på det, men det vägrar att lyssna, jag har även bönat och bett på mina bara knän, men det faller tydligen inte för smicker. Mutat, men det tog bara mutan utan att göra rätt för sig. Hotat, men tydligen tror inte det på mitt hot. Vet inte hur länge vi har hållt på såhär, men det är ett BRA tag kan jag lova!! Envis som jag är, men måste erkänna att jag känner mig besegrad.

Håller nu på att ta tag i det i egna händer.
Dumma hus som total vägrar att städar sig själv!!

gårdagen 8/9

Igår 8/9 skulle min Farmor fyllt 91 år. Det var inte så längesen hon gick bort och saknaden är stor. Var på kyrkogården för att sätta dit en blomma men det känndes så konstigt nästan naket för gravstenen var bortplockad för inristning av hennes namn. I nästa vecka så är det urnsättning, nästan som ett sista farväl.
Farmor 2009

Plugga i skolan?

Sitter i skolan och fördriver tiden på en håla genom att blogga. Ja jag borde egentligen plugga mer orkar verkligen inte. Har så svårt för att sitta i skolan och plugga, fungerar bäst att sitta hemma i mysbyxor, ha musik i bakgrunden och sitt ligga i soffan. Då pluggar jag som bäst. Har gått igenom alla webbsidor som är standard och ett måste när man sitter vid datorn, men nu har jag inga fler sidor att gå igenom..vad göra? Dra katten i svansen och köra? Nej det går inte, katten är inte med i skolan så det blir svårt, men hade gärna velat gosa med den ikke kelna katten nu dvs tvångsgosa.

Tittar runt lite datasalen där andra INFO:sar "jobbar", är bara ett par duktiga som pluggar, resten sitter och gör allt utam att plugga. Jag tillhör den senare kategorien. Vet att jag får mer att göra i helgen, men koncentrationen är verkligen inte min starka sida när jag sitter i skolan...

Nähe nu börjar snart föreläsningen så jag lyckades att tidsfördriva denna hålan med...inget.

Segling

I helgen seglade vi (läs jag, Petter, Joel och Vibecke) till Danmark, Gilleleje. Kan nog säga att det var sista sommarhelgen för detta året. Det är så avkopplande och rofullt att segla och vara ute till havs.
Jag var snabb på att ta tag i rodret och styrde hela vägen till Gilleleje från Torekov. Men det roliga var när vi skulle segla hem på söndagen och det blåste kuling. Det kom två gigantiska vågor som jag inte lyckades parera bra så den ena sköljde över oss så vi blev rejält blöta. Lite spänning och dramatik i det hela :)
Tromlare
Tromlare
Tromlare
Bilderna är från i sommras när jag, Petter, Joel och Kalle var ute och seglade och på vägen hem kom det tromlare och lekte precis vid båten.

RSS 2.0