Kraxar

Är feberfri!! :)

Det var skönt att bara ha feber i ett dygn, även om det var kämpigt just då. Har dock fortfarande ont i halsen och när jag öppnar munnen, ja då kraxar jag som en kråka. När jag var i skolan och skulle prata sa läraren flera gånger: va? Kunde som sagt varken prata högt eller tydligt.

Killen däremot har blivit dålig, i ryggen. Han fick rulla ner från sängen och sen kravla sig upp. Stackaren! Tur var så fick han en akut tid hos naprapaten, men han fick inte loss alla låsningar i ryggen, så det blir en tur dit imorgon igen för honom. Jag hoppas att han hinner bli frisk till helgen för då ska han upp till Sthlm och spela matcher. Han fortsätter spela volleyboll trots att det är därför han har så ont i ryggen 2-3 gånger/säsong. Dessutom har han tidigare opererat minisken då den var trasig, pga volleybollen. Ta det inte som en pik älskling att jag vill att du slutar ;) men iaf drar ner på det kanske.
Är ju rädd om dig!!

Sjuuuk

Idag är det riktigt synd om mig..

Igår när jag jobbade började jag få ont i halsen, och på natten fick jag väldigt hög feber och en fruktansväd huvudvärk. Gissa om jag var glad när jag gick av jobbpasset på morgonen. Jag tänkte bara: dags att decka i soffan.
Tog tempen när jag kom hem och den var 38,8C och då får jag tillägga att min normaltemp är 36,5C.

Efter ett tag kännde jag mig mycket piggare dvs jag hade "vanlig" huvudvärk och febern hade sjunkit till hela 38C woho!!
Har fortfarande feber runt 38C men smärtan i huvudet är nästan borta och jag har lyckats få i mig mat, så jag känner mig redan på bättringsvägen.

Måste försöka plugga lite nu då jag har läxa till imorgon, och ja den kommer att ta tid eftersom hjärnan är på halvfart..


Jobba extra

Ny dag, nya tag. Idag känns det som att det kommer bli en härlig dag :) Solen lyser och jag mår toppen bra, vad mer kan  man begära? Dagen ser ut som så att nu först blir det till att städa huset, och sen plugga så mycket som möjligt innan jag ska gå in och jobba extra idag. Ska bli kul att jobba på en vardag för en gångs skull då jag bara jobbar helger annars, dessutom tackar man inte nej till mer pengar! ;)

Nähe det är bäst att sätta fart med städningen för det verkar inte som att huset börjar städa av sig själv tyvärr.

Kalas helg

Födelsedags kalaset på lördagen var riktigt lyckad, men framför allt morgonen efter blev det mååånga skratt, härligt! Hela söndagen gick till att kämpa för att hålla sig vaken (sov bara 3,5h) När jag väl kunde köra hem så ringer killen (som oxå varit iväg, fast med volleybollen) och säger att vi ska ha gäster som på söndag kväll. Jag ville bara lägga mig... Det var bara att trycka i sig godis så man höll sig vaken, och trevligt hade vi :)

Något som var roligt var att jag var med i tidningen Expressen igår. I en artiklen som handlade om vilka 80-talister som har högst inkomst 2010, och i Laholms kommun var visst jag överst på listan.



Idag har jag varit barnvakt igen, alltid lika skoj att busa :)
Under kvällen blev det en kvälls ridtur på stranden, såå mysigt!

Sammanfattning

Hoppsan nu har det visst gått en hel vecka... Dagarna går så fort att jag inte hinner med, önskar man kunde köra dygnet i slowmotion så man hann med att göra allt man tänkt. Vart tar tiden vägen igentligen?

Kort sammanfattning på vad som hänt:
Måndag: Hjärt lung räddnings utbildning, så nu kan jag rädda liv (men hoppas på att jag inte kommer behöva använda kunskapen någon gång). Alla ♥ dag var det oxå. Jag och älsklingen skulle inte köpa något till varandra, men han kom hem med ett presentkort på en ansiktsbehandling :) Skämms lite över att jag bara gav honom en semla...jaja.



Tisadag: Plugga, städa, bjöd goda vänner på kvällsmat.

Onsdag: Barnvakt till söta Algoten :) Tiden gick så fort när vi busade så det var tur att killen min ringde och påminnde mig om att det var dags för mig att åka och lämna Algot :)

Torsdag: Plugga plugga gärnet innan det var dags att åka till skolan. Värsta flumläraren i företagsekonomi.. första timmen hade vi plötsligt data lektion om hur man skriver i word :S men andra timmer var det 200% fokus inom företagsekonomi. På kvällen var det företagsrock i Helsingborg där Kim sjöng, 10 gånger bättre denna gången!!



Fredag: Städa, fixa o dona, baka, bjöd även idag in goda vänner på kvällsmat och fredagsmys :) 

Ikväll: 25 års party som mycket troligtvis blir utgång senare i Halmstad :)

110211

Sanningen om "spöket" här hemma har jag troligtvis en förklaring till..
Vi har en fjärrtändare (NEX) som man kan tända och släcka med en fjärkontroll. Antagligen har någon granne samma fjärrtändare så när de trycker på sin knapp så räcker den antagligen hem till oss oxå. Nu har vi bytt "frekvens" så nu hoppas vi att "spöket" försvinner ;)

Annars vad som händer i helgen är jobb, jobb o jobb, kolla på volleyboll match och hålla tummarna att älsklingens lag vinner.
Vad händer hos er i helgen?

De spökar

Varje morgon innan klockan ringer 5.30 så är en av våra lampor tända, trots att vi dubbel och trippel kollar båda två att vi släckt den när vi går och lägger oss...
Låter jag den vara tänd under dagen så släcks den ibland, men inte alltid.


Det är denna lampan som tänds av sig själv

Vi måste ju ha ett spöke här hemma.
Först tänkte jag att jaja det är väl katten som råkat komma åt knappen, men ibland vill han ut tidigare och då kollar jag alltid lampan och då har den varit släckt, sen när klockan ringer.. jajjamen då lyser den! Det händer även att lampan i tvättstugan tänds oxå, men det har bara hänt ett fåtal gånger.

Apropå spöken...så solade jag mig igår. Är så blek så ett spöke hade blivit rädd för mig, haha
Blek som man är så är jag tvungen att sola lite innan jag ska iväg på en solsemester, och redan om tre veckor ska jag och älsklingen iväg till Florida och även ta en kryssning bland de karibiska öarna. Så nu är det sola sola som gäller :)

Bad under stjärnklar himmel

Det var sååå mysigt att bada tunna utomhus i helgen! Varmt och skönt i vattnet, vi bara låg och njöt samtidigt som vi kollade på en stjärnklar himmel.
Första kvällen (fredag) var det på tok för varmt i vattnet, 44C och det var svårt att elda så det skulle hålla 38-40C. Vi blev smått skållade när vi hoppade i och vi fick ställa oss upp för att svalka ner oss ofta.
På lördagskvällen var vi mer "vana" att elda så då höll vi rekomenderad temperatur och det var mycket skönare.

Det var helt klart värt att hyra tunnan! Just denna som vi hyrde var det plats till 8 personer, men vi trängde ihop oss så vi var 10 stycken. "Finns det hjärterum finns det stjärterum" =)
Den kostade 800kr för en helg, vi hämtade den på torsdagen och skulle lämnade den antingen på söndagen eller måndagen. Jag tycker allt att det var billigt!
De kostnaderna som kommer till är veden för att elda, men det fick vi av svärföräldrarna. Tack! och sen kostade det lite att fylla tunnan med vatten. Men är man några stycken så blev det knappt någon kostnad alls.

Jag rekomenderar varmt att ni hyr en tunna över en helg och bara njuter :)


Bada

Ikväll ska vi bada i en tunna.
Under dagen har jag varit eldvakt så det blir varmt i tunnan, men nu får värdarna ta hand om den sista temperaturs höjningen.



Med tanke på att det är stormbyar ute och är kallt så blir det mössa på så man inte fryser om lilla huvudet.
Bäst att göra sig iordning och packa ner den stora handduken så man inte fryser ihjäl :)

Trevlig helg!

Bad hair day!

Det är verkligen hög tid för mig att ta bort mitt löshår, så idag var det dags.
I vanliga fall brukar det gå lätt att få loss det, men idag kämpade jag i 30 min och lyckades slita loss två slingor från håret. Flaskan med medlet för att ta bort håret tröt mer och mer och jag fick mer och mer panik.. jag menar jag vill inte ta bort hälften av löshåret och sen inser att medlet är slut.. hur hade jag då sett ut igentligen??


Tur att jag bara hann ta bort två slingor.. :)

Beställningen av mer medel är beställt och hoppas på att få hem det imorgon..

"Två flugor på smällen"

Jag lyckades tagga om och tog en promenad igår, men tiden blev knapp så jag slog ihop promenaden med att ta mig till stallet. Så jag gick helt enkelt till stallet, trots att det snöade, blåste mycket (fick hålla i mössan bitvis så den inte flög av). Sen tiggde jag om skjuts hem för jag orkade inte gå hem oxå :)

Lite tvingad var jag att promenera till stallet då killen fått med sig min bil nyckel till jobbet, och jag är inte hundra på var reserv nyckeln finns (orkade inte leta heller..)


Den styckmördade firren låg fortfarande kvar, men betydligt ofräschare...


RSS 2.0