Haiti

Anledningen till kass uppdatering är att jag och killen haft semester och göttat oss :)
Första veckan var vi på kryssning bland de karibiska öarna, Haiti, Jamaica, Grand Canyon och Mexico. Andra veckan var vi i Miami. Eftersom vi var iväg två veckor blev det måånga bilder så jag får dela upp dagarna så inte inläggen blir oändliga.
Första dagen på färjan var vi ute till havs och det var mulet väder så vi höll oss inomhus. Vi försökte lära oss att orientera på båten så vi slapp gå vilse varje gång ;) Första dagen höll vi även till på gymmet som de hade där.
Första stoppet var på Haiti, Labadee.
Den "lilla" kryssningsfärgan
Haiti
Haiti
Haiti
Haiti
Om jag längtar dit?!...bilderna säger väl allt!!

Ute på äventyr

Hinner/orkar inte skriva något långt inlägg pga att klockan är så mycket. Men jag tänkte nämna att när jag och älsklingen var ute och körde idag körde vi fel om och om igen... Men vi är positiva så vi ser det på den ljusa sidan att vi fick se många fina hus :)

Pappa

Tänka sig att det har gått hela 5 år sedan pappa gick bort. Det är inte klokt vad tiden går fort. Minns hans sista andetag som för bara något år sen..

Helan och halvan

Jag ropade visst hej innan jag kom över bäcken..
Jag skrev att jag var feberfri, men det höll inte länge, det var först i måndags som jag ansåg mig "frisk" (helt frisk i huvudet blir jag nog aldrig ;))

Träningen har verkligen blivit lidande när jag varit dålig, först idag och igår vågade jag mig på att ta promenader och det känns bra. Det som varit bra att jag inte kunnat träna på över en vecka är att foten fått chansen att bli bättre, och javisst är jag bättre i den :)

Jag och killen var ute och gick för ett tagsen.
Älskling: Kolla Marie, det är du och jag på den skylten.
Jag: Hahaha så klockren!
Killen är 190cm lång och lilla jag når inte ens upp till 160cm sträcket.. Därför är denna skylten klockren på oss.

RSS 2.0