Tenta dvala

Ja nu befinner jag mig i en tenta dvala. Två tentor ska utföras nästa vecka, och räkna inte med att jag är kontaktbar fram till middag på onsdag då sista tentan är avklarad. Det sociala livet får vänta till dess. Tyvärr så drabbas även min älskling vilket jag verkligen inte vill. Får bli extra mys när allt är över!

Katten är så snäll och "hjälper" mig..


Tårtan till mamma

Min mamma fyllde år måndagen den 3/10 men vi firade inte henne förrän på fredagen efter det. Vet att jag nämnde att jag skulle baka en tårta till henne och att jag skulle föröka ta lite bilder och lägga upp det här. Så här kommer bilden :)
Måste medge att jag blev rätt nöjd :)

Alfred 6 år

Idag fyller bästa Alfred 6 år! Stora killen som börjat på förskolan :)
Grattis Alfred!
Ikväll kommer vi med paketer :)

Friii

Känner mig fri som en fågel nu när rapporten är inskickad. Har suttit dag ut och dag in med denna jobbiga rapport och haft svårt att komma igång för jag inte vetat hur eller var jag ska börja (eller sluta för den delen). Hade verkligen behövt ett par timmar till på arbetet för att få det bra, men som sagt så anledningen till att jag inte planerat in det bättre är att jag inte vetat hur jag ska göra eller hur det går det. Det är en hel vetenskap att plugga på högskolan. Men nu har jag kommit in i det och vet hur jag ska göra (på ett ungefär i alla fall) så till nästa rapport vet jag hur jag ska börja och planera upp det så jag slipper bli genom svettig den sista halvtimmen. Vet inte ens om jag stavat rätt på allt, det varken hann jag eller kunde se pga svetten som rann i pannan in i ögonen. Ja nu överdriver jag lite, men det var nästintill så det gick till.

Har som sagt suttit med denna rapporten i flera dagar så idag ska jag ut och sträcka på mig med att ta en lång skön promenad (förhoppningsvis mellan skurarna) i skogen och på stranden. Jag har nog glömt att berätta att jag lyssnar/läser på Camilla Läckbergs senaste bok, Änglamakerskan. Älskar hennes böcker (faktiskt så läser jag bara hennes böcker)och har följt Erica och Partik (huvudkaraktärerna i böckerna) i de olika böckerna. Jag försöker motivera mig själv genom att jag bara får lyssna på boken (ja jag lyssnar på boken, orkar inte sitta ner och läsa fler böcker än vad jag redan gör i skolan) när jag promenerar så jag kommer ut och rör på mig. Den är så spännande!

Efter promenaden blir det tårtbakning till min mamma som fyllde år i måndags. Ska försöka komma ihåg att ta bilder under och efter bakningen och lägga upp det här vid tillfälle.

Nej nu spritter det i benen så det är bäst att passa på att promenera!

P.s jag vet inte hur jag får ett nytt stycke när jag ska skriva. Jo jag vet att man ska trycka enter-knappen och det gör jag, men när det publiceras så blir det inte så. Har märkt att det bara händer när jag bloggar från min mac.. Någon som vet och kan tipsa mig?


Bilen pajat

Sitter på bilverkstaden för när jag skulle köra till skolan larmade den om motorfel (panik!) och det gick knappt att gasa så jag blev sen till skolan. Struntade därför i skolan (kan ändå göra övningen hemma) och körde direkt till verkstaden. Satt och väntade i ca en halvtimme och han kom nyss och berättade att nu varnade den inte men att han kollade ifall det var klapp i kontakten men ikke. Bara att hålla tummarna att den kommer hålla.


Solat pluggat snarkat

Igår var det bowling i Båstad med ett helt gäng. Det har nog aldrig gått så dåligt för mig i bowling tidigare som igår.. Jaja tur att jag är en dålig förlorare och att alla de andra får känna sig duktiga :)


Idag har det varit strålande sol så jag passade på att sitta ute i solen och plugga, det var så skönt att jag slumrade till en stund. Så himla skönt!

Nu, just precis nu spelar jag Bingolotto. Hoppas självklart på vinst med tanke på att jag sitter inte med en lott, inte två lotter heller utan TRE lotter. Håll tummarna!


RSS 2.0