Krockat

I måndags när jag var på väg hem från stallet, det var mörkt ute, hoppade ett rådjur upp precis framför bilen och pang sa det. Jag stannade bilen för att se hur det hade gått för rådjuret, men kunde inte hitta det. När jag gick tillbaka till bilen upptäckte jag att lamporna på ena sidan hade gått sönder. Blev först lite ledsen över att bilen gått sönder, men lugnade mig med att den är fullförsäkrad, även mot viltolyckor.
Ringde 112 för att anmäla olyckan och att de skulle skicka ut en jägare efter rådjuret ifall det var skadat så den slapp lida. När jag sen pratade med Robin (jägaren som vi känner) sa han att det redan var dött när han kom fram och att det knappt var något kvar utav rådjuret för det hade blivit en såpass rejäl krock.
Så här ser bilen ut efter krocken..


Lamporna är sönder, men kan även se att motorhuven är sprucken och böjd precis ovanför lamporna.


Här ser man att motorhuven är böjd och att den är bucklig ovanför hjulet.


Här har listen på dörren spruckigt och det är en buckla i dörren.


Några tussar av rådjuret satt kvar efter olyckan. När man blinkar för att svänga till vänster blinkar den dubbelt så fort..

Skönt var det att rådjuret slapp lida någon längre stund!
Allt gick bra med mig, blev "bara" rädd och trodde hjärtat hoppade till precis vid krocken.

Jag var i Halmstad och lämnade in bilen igår för lagning. De ska ha bilen i hela 3 veckor! Väntetiden är 2 veckor, det är visst många som krockat och behöver laga sina bilar, sen skulle det ta ca en vecka att laga bilen. De ska byta hela motorhuven, bildörren och byta allt där lamporna ska vara.

Det värsta är hyrbilen vi har nu, rena rama skämtet till bil tycker jag! Plast, plast plast, bara plast, riktigt obehaglig att köra, obegriplig frontpanel eller vad det heter (där man kan ändra musiken, värmen mm) och obekväm att köra. Förstår inte hur folk köper bilar från det märket. Jag ska vara snäll och inte hänga ut bilmärket, men det är ett billigt märke så mycket kan jag säga..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0