Mus blod på golvet

Alldeles nyss hoppade jag på tårna och skrek på katten.
Hörde hur katten mjauade (stavning?) konstigt och frenetiskt utanför dörren, så jag sprang till dörren för att släppa in honom då jag trodde att det var kattslagsmål på gång. Men när han springer in när jag öppnar dörren såg jag något stort svart i hans mun.
Hoppandes på tår skrek jag på Ludde att han skulle gå ut med musen, men han bara kollade konstigt på mig och sen med en blick som sa:
Ser du matte så duktig jag varit som fångat en mus!? Ser du, ser du? Ska du inte ge mig beröm istället för att ha den arga tonen?

När Ludde släppte musen hoppdes jag innerligt på att den var död och inte springa iväg inne i köket. Som tur var så var den död. Nu började jag få lite panik, hur skulle jag få bort den? Ville INTE ta den med händerna!! Det fick bli sopborsten, Ludde såg nyfiket på vad jag skulle hitta på med hans fångst. Gick ut och slängde den i soporna och Ludde såg förvirrad och besviken ut när inte musen låg kvar på sopborsten när jag kom in.

Efter det fick jag torka av sopborsten och golvet för att få bort blodfläckarna. Blääää var äckligt!


Kommentarer
Postat av: Annie

Hehe..här kommer svenskläraren..d heter inte mjauade, var nog därför du inte kunde stava till d. Det heter jamade..haha!

2010-10-06 @ 21:36:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0