I´m a live...

...nästan iaf!
Hade glömt hur jobbigt det är att flytta...

Sista kvällen i det gamla huset packade vi ner det sista. Bla så sorterade vi killens enorma hög med udda sockar och ja det var en hel del... Trötta som bara den var vi så vi livade upp sorteringen med att leka "finns i sjön" med hans sockar.
-"Jag vill ha alla dina svarta sockar med två röda ränder på"
-"Finns i sjön!"

Ja just "finns i sjön" blev det oftast till svar.

Sista natten låg vi på golvet och sov bara för att det tog tid att skruva isär sängramen och orkade inte gå upp tidigare än planerat på själva flytta dagen.

Idag blev vi klara med tömningen av gamla huset och även städningen. Sjukt skönt! En stor klump i magen försvann när jag märkte att vi skulle bli klara i tid med städningen! Imorgon får vår kompis som köpt huset nycklarn och det ska bli så skönt att kunna koncentrera sig på vårat nya hus.

För tilltället får man ta sig över en hinderbana för att ta sig fram här hemma, hoppa över, trippa på tår och dar in magen, krypa under lådor, kartongen mm. Hur såg golvet ut nu igen??

Bäst att krypa ner i sängen (med sängram) och nana kudden så man är pigg och utvilad imorgon för att ta tag i hinderbanan som ska försvinna.



Jag vill ge ett stort TACK till Kerstin, Lars och mamma som hjälpt till med städningen av huset!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0